Kitchenchef tømmer lageret!

Julegave til den kvalitetsbevisste matelskeren i familien

Mitt navn er Josefine Lamø, og jeg ELSKER å bake! Hele livet har jeg kjent på en dragning mot kjøkkenet når Pappa bakte. Han bakte alt fra brød, boller til suksessterte og julekaker.Jeg studerer til å bli sykepleier, er en engasjert studentpolitiker og en aktivt hobbybaker. Har verdens beste forlovede, som støtter meg i det å prøve meg ut som baker. Drømmen er å kunne gjøre dette på fulltid!

Min kjærlighet til makroner kom etter et besøk hos Pascal, noe mer fantastisk dessert har jeg aldri smakt. Det var mye feiling og prøving før jeg fikk til disse små, delikate dessertene.Med makroner så er det bare fantasien som setter grenser for smaker og utseende, og det passer meg helt ypperlig!

Nye utfordringer på kjøkkenet er den perfekte søndagen for meg!