Om Kitchenchef

Idéen bak

I flere hundre år har pizzakunsten blitt nedarvet gjennom generasjoner i det solfylte Italia. Nå viser trenden at den italienske tradisjonen, med hjemmekoselig atmosfære, akkompagnert av knitrende flammer i bakgrunnen, også har spredd seg til våre breddegrader. Nå er den på full fart inn i norske hjem og hytter. Flere og flere ønsker å invitere venner og familie på minneverdige stunder rundt pizzaovnen. Alle er eneste om at det er ingenting som slår duften av nystekt pizza, som blir klar på rekordtid. Og som alle vet: Da er det viktig å ha det rette utstyret på plass!

Alle fortjener god pizza, og det er derfor vi valgte å produsere våre egne kjøkkenmaskiner og pizzaer, slik at de er kvalitetssikret og har høy ytelse.

Den ultimate pizza

Inviter venner og familie til å bli med på en kulinarisk reise – måten man lager, og ikke minst nyter, som er i ferd med å endre seg for alltid.

Våre ovner blir drevet av ekte tre, kull eller gass – vi har alt utstyret du trenger for å lage en perfekt, hjemmelaget hyggestund rundt matbordet.

Ovnen varmes opp til 4-500 °C på ca. 15 minutter, og er etter det klar til å lage fantastisk pizza på bare 90 sekunder – lag autentisk pizza i napolitansk stil, pluss stek utrolig biff, deilige grønnsaker og masse mer. Det er kun fantasien som setter grenser.

Med Kitchenchef blir matlagingen enkel, morsom og unik. Enten du er nybegynner eller proff, er det like lett å ta del i den magiske opplevelsen.

Takk for at du er en del av Kitchenchef-fellesskapet og nyt våre produkter - vi vet at du kommer til å elske dem.

At våre kunder er fornøyde er svært viktige for oss. Er det noe du lurer på, ta kontakt, så skal vi hjelpe deg på best mulig måte!

Hilsen alle oss i Kitchenchef